پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استقلال و پرسپولیس باید از لیگ دو شروع کنند| ماجرای تاسیس تیم زنان جدی شد

  • کد خبر: ۲۳۵۵۷۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
استقلال و پرسپولیس باید از لیگ دو شروع کنند| ماجرای تاسیس تیم زنان جدی شد
دوتیم استقلال و پرسپولیس در راستای حرفه‌ای سازی مکلف به تاسیس تیم‌های بانوان خود هستند. اما تا کنون این دو باشگاه امتیازی نخریده‌اند و به گفته کلاره ناظمی باید از لیگ دو شروع کنند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سازمان لیگ دو روز پیش در شرایطی دستورالعمل حاکم بر قراردادها و سقف بودجه را به باشگاه‌ها ابلاغ و در سایت رسمی خود منتشر کرد که در ماده 37 این دستورالعمل به یک موضوع مهم اشاره شده بود و آن‌هم الزام باشگاه‌ها به تیمداری در فوتبال زنان برای دریافت مجوز حرفه‌ای است.
این موضوع که بعد از اصلاح قوانین (AFC)، مورد تاکید مدیران فدراسیون فوتبال قرار گرفته، حالا برای باشگاه‌ها لازم‌الاجرا است و در صورت عدم تیمداری در فوتبال زنان، باشگاه مذکور نمی‌تواند مجوز حرفه‌ای دریافت کند.
باشگاه‌ها در شرایطی برای دریافت مجوز حرفه‌ای تلاش می‌کنند که این موضوع نه‌تنها در مسیر حضور آن‌ها در مسابقات لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا 2 موثر است، بلکه به افزایش سقف بودجه‌شان هم کمک می‌کند.


سپاهان اصفهان، استقلال و پرسپولیس تهران، آلومینیوم اراک، گل‌گهر سیرجان، تراکتور تبریز و فولاد خوزستان، تیم‌هایی بودند که برای فصل پیش‌رو موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای شدند و حالا در شرایطی آن‌ها به دنبال دریافت مجوز حرفه‌ای برای فصل آتی هستند که بحث حضورشان در فوتبال زنان مطرح است. البته که سپاهان در فوتبال زنان حضور دارد اما شرایط 6 تیم دیگر متفاوت است و آن‌ها باید فعالیت خود در حوزه زنان را آغاز کنند.
گلاره ناظمی، مسئول کمیته مسابقات بانوان سازمان لیگ دراین باره گفت:«سال گذشته دعوتنامه‌ای به تمام باشگاه‌ها ارسال و از آن‌ها درخواست کردیم که تیم زنان خود را تشکیل دهند. برای آن‌ها پیشنهاد ویژه‌ای داشتیم، آن هم اعطای امتیاز تیم لیگ برتری زنان به‌طور رایگان بود اما این باشگاه‌ها از این فرصت استفاده نکردند.
اما برای فصل جدید که احتمال الزام تیم داری در بخش زنان است ،امتیاز رایگان برای هیچ باشگاهی نداریم و آن‌ها در صورتی که قصد حضور در فوتبال زنان را دارند باید از لیگ دو شروع کنند.البته یکسری از باشگاهها بدبنال خرید امتیاز باشگاههای فعال در لیگ برتر تیم‌های هیأت فوتبال البرز، کانی کردستان و سلیمی بوشهر هستند ولی باید دید آیا سازمان لیگ با همین مساله هم موافقت می کند یا خیر؟این موضوع در نشست با مهدی تاج رئیس فدراسیون مورد بررسی قرار می گیرد.»
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->